Blog del Col.legi BALMES

Cicle Inicial

Els nois i noies de cicle inicial hem rebut la visita dels Mossos d’Esquadra per explicar-nos el seu dia a dia.
Llegir més
Aquesta setmana, els nens i nenes de segon hem treballat el pintor vanguardista Piet Mondrien. Hem gaudit molt fent d'artistes!
Llegir més
Aquest dijous, dia 11 d’octubre, els alumnes de 1r, 2n i 3r de primària han pujat a les pistes d’atletisme de Can Rosés per fer una sessió pràctica d’atletisme a fi de fomentar l’activitat física i la salut des de l’àmbit de l’esport
Llegir més
Els alumnes de primer hem après una miqueta de la història de Rubí al nostre Castell!
Llegir més
Avui cicle inicial tastem els instruments de l'Escola de Música Municipal i gaudim d'una representació musical amb diversos instruments de l'orquestra: violí, viola, flauta travesera, clarinet i piano; i també s'hi han afegit el saxo i la bateria!
Llegir més
Aquest dimarts els alumnes de cicle inicial va, gaudir d'una sessió de contacontes a l'aula. Vam conèixer la història de la Marina i vam aprendre que existeixen diferents models de familia. Va ser molt divertit!
Llegir més
Els alumnes de 2n de primària hem anat al Castell de Rubí a fer un munt d'activitats. Primer hem observat els trets arquitectònics més característics del Castell. Tot seguit, hem fet un repàs històric de la nostra ciutat des de la Prehistòria fins a l'època contemporània
Llegir més