Blog del Col.legi BALMES

Cicle Mitjà

Llegir més
Els nens i les nenes de 4t de primària del Col·legi Balmes hem participat, juntament amb 895 alumnes més de 4t de primària d'altres escoles públiques i concertades de la ciutat de Rubí, a la 7a Cantata Escolar que ha tingut lloc a l’amfiteatre del parc del Castell.
Llegir més
"Saps allò que diuen..." Els alumnes de 3r i 4rt hem realitzat aquesta setmana unes activitats per sensibilitzar-nos en temes de convivència en la diversitat, identificant i analitzant els principals estereotips i falsos rumors que circulen als centres educatius i de quina manera ens afecten
Llegir més
Els alumnes de segon i quart de primària participen en la ballada popular que organitza l’Esbart dansaire a l’Avinguda del Ferrocarril. Un any més som unes de les escoles que hi participen activament. Tot un èxit!
Llegir més
900 alumnes de 4t de primària de totes les escoles públiques i concertades de Rubí, van participar ahir en la sisena edició de la Cantata Escolar.
Llegir més
Aquest trimestre els alumnes de cicle mitjà han treballat la confiança, l’autosuperació i l’equilibri mitjançant l’acrosport. Ha estat una activitat de molta alçada. Fantàstics!!!
Llegir més
Avui els alumnes de tercer de primària hem anat a l’ajuntament de Rubí de visita. Ha estat molt interessant, hem pogut escoltar a l’alcaldessa explicant-nos coses molt importants del funcionament de l’ajuntament
Llegir més