Blog del Col.legi BALMES

Informació general

Famílies com cada curs el Projecte de Dansa a l’Escola s’ha dut a terme des de principi de curs. Com el curs ha quedat s’ha vist afectat pel Covid-19 el David ens deixa unes propostes per tal que pogueu fer amb els vostres fills i
Llegir més
Us deixem el vídeo de Youtube dels diferents dibuixos que han fet els alumnes de primària explicant la llegenda de Sant Jordi.
Llegir més
Avui us deixem un vídeo que ha fet el teacher Efren per ensenyar-nos a fer una rosa per Sant Jordi amb materials que tots tenim a casa i és molt fàcil de fer!
Llegir més
El divendres 13 de març des de l'AMPA del Col·legi Balmes us convidem a venir a la Plaça del Dr. Guradiet de 16:30h a 20:00h per gaudir d'una tarda junts amb xocolata i xurros a la mà per només 2€.
Llegir més
El proper dissabte 1 de febrer us convidem a visitar-nos al Col·legi Balmes en el nostre dia de portes obertes.
Llegir més
El passat divendres, 25 d’octubre, els nens i nenes de primària vam anar a Can Rosés a passar un matí esportiu. Allà vam tenir la sort de fer diferents activitats (llençament, salt de tanques, salt d’alçada...entre d’altres). Va ser un matí diferent i molt divertit, on no importava la competitivitat però sí el companyerisme!!
Llegir més
Ja tenim disponible el tan esperat Festival d’aquest curs. En el següent enllaç el podreu veure i descarregar sencer o per actuacions. L’enllaç per descarregar estarà disponible durant els propers cinc dies.
Llegir més
Aquest any la setmana cultural a infantil i primària ha sigut curta però intensa! Durant dos dies els alumnes d'infantil i primària han estat fent una sèrie de tallers molt motivadors i interessants
Llegir més
Els curs s’acaba i els padrins i fillols lectors ens hem d’acomiadar. Durant aquest curs hem compartit petites estones de lectura i hem creat un vincle molt fort.
Llegir més
Avui els alumnes d’infantil i primària hem anat a la plaça Doctor Guardiet a celebrar la jornada de Sant Jordi
Llegir més